Welke ringen maken jouw look compleet dit jaar?

Naast kettingen, armbanden en oorbellen kunnen ringen je natuurlijk ook een compleet andere look geven. Perfect voor elke gelegenheid en kunnen bijna altijd en overal gedragen worden! And let’s admit it, we kunnen nooit teveel ringen hebben!

Subtiele ringen

Wat dit jaar veel te zien is zijn de subtiele en minimalistische ringen. Deze zijn vaak zilver en heel dun. Het fijne aan deze ringen is dat je er alle kanten mee op kan gaan en je kunt ze combineren met alle outfits. Een idee voor subtiele ringen is om er meerdere aan één vinger te dragen, waardoor het wat meer opvalt. Zo kun je twee of drie dunne ringetjes om één vinger doen wat een classy look uitstraalt. Je kan ze ook om verschillende vingers dragen. Deze ringen kunnen bijna nooit too much zijn, waardoor je makkelijk ringen om drie verschillende vingers kan dragen. Ideaal als je niet kan kiezen welke ring je graag wil dragen die dag! Hippe trendy en leuke ringen kunnen goedkoop online gekocht worden hier.

Deze ringen zijn super makkelijk te stylen bij je outfit en je dagplanning. Subtiele ringen complimenteren dus echt je look! Ga je naar het strand en heb je een boho look? Draag de ringen dan om meerdere vingers om je look af te maken. Ga je naar een classy gala? Draag dan een aantal ringen om één vinger en combineer dit met meerdere sieraden!

Knokkelringen

Ook helemaal hot dit jaar zijn knokkelringen! Dit zijn kleine ringetjes die niet verder dan je knokkels gaan. Deze ringen zijn te combineren met normale ringen, waardoor je dus gemakkelijk heel veel ringen aan één hand kan dragen. Je kan er voor kiezen om naast een knokkelring normale ringen te dragen, maar je kan ook knokkelringen om drie verschillende vingers dragen. Met deze ringen kan je dus veel proberen en met elkaar matchen. De zilveren en gouden varianten zijn te combineren bij vele outfits! Specifiek gouden (knokkel) ringen kan men ook bij IkBenSieraden goedkoop online bestellen. Op moment van schrijven hebben ze 10% kortingsactie voor vaderdag!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *