Over A&D Fashion Designers

De naam van het atelier is afgeleid van de namen van Anoushka en Dick. Het naaiatelier A&D is gespecialiseerd in het maken, herstellen en veranderen van kleding. Wij maken voor iedereen klein, groot, dik, dun, jong en oud; kleding naar eigen keuze. Men kan bij ons voor alles terecht van babybroekje tot bruidsjurk, alles kan.

Maar buiten het maken van kleding herstellen we ook kapotte kleding, veranderen we oude kleding en vervangen we bijvoorbeeld kapotte risten. Mensen die kleding bij ons willen laten maken kunnen zelf een stofje meenemen, maar we hebben ook connecties met een stoffen winkel waar we mensen naar toe sturen als ze zelf niet precies weten wat ze willen en dan krijgen ze in de winkel advies. Buiten dat leveren we zelf ook stoffen.

Er zijn veel voordelen aan het laten maken van kleding in plaats van het kant en klaar te kopen. Het zit altijd goed, het is uniek en niet te vergeten is het goedkoper. Iets wat veel mensen misschien afschrikt van kleding laten maken is het steeds moeten terugkomen en passen van de kleding, maar bij A.D is dat niet nodig. Wij hebben een speciaal computerprogramma waar we alle maten van de klant invoeren en daarmee kan de kleding gemaakt worden. Klanten hoeven dan alleen nog maar af te passen als de kleding bijna af is.

Alleen bij hele speciale kleding zoals een bruidsjurk is het wel nodig dat er iets vaker gepast wordt. Naast het computerprogramma hebben we ook nog een speciale paspop. Deze hulpmiddelen maken voor ons het werk makkelijker en de klanten hoeven niet zoveel te passen.

Aanbevolen artikelen